Καμπουράκης: «Θα συμβούλευα τον Ανδρουλάκη να είναι καχύποπτος απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ- Τον έχουν για τελειωμένο»

«Θα συμβούλευα τον Νίκο Ανδρουλάκη να είναι περισσότερο καχύποπτος απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ απ’ όσο είναι σήμερα, διότι σας βεβαιώνω ότι στην Κουμουνδούρου δεν τον βλέπουν διόλου ως κυβερνητικό σύμμαχο. Για τελειωμένο τον έχουν» υποστηρίζει ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Επίσης, θα εφιστούσα στον Μήτσο Κουτσούμπα να έχει τον νου του, καθώς η Κουμουνδούρου το ‘χει βάλει σκοπό να το συλήσει το ΚΚΕ, όσο θα πλησιάζει η ώρα της κάλπης» προσθέτει

ο γνωστός δημοσιογράφος σε άρθρο του στο liberal.gr.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την παραμικρή στόχευση για «προοδευτική κυβέρνηση» από την πρώτη Κυριακή, ακόμα κι αν βρεθεί πρώτος. Είτε κερδίσει είτε χάσει, ο σαφής του προσανατολισμός είναι η δεύτερη αναμέτρηση».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολιάζει: «Το μεν ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι θα το ρημάξουν μπροστά στην προοπτική να νικήσουν τον Μητσοτάκη, το δε ΚΚΕ που σήμερα παριστάνουν ότι δεν το βλέπουν καν, θα το βάλουν ανάμεσα σε κάτι συμπληγάδες που δεν θα υπάρχει προηγούμενο».

«Καροτσάκι θα το πηγαίνει το ΚΚΕ ο Τσίπρας και ας μην νομίζουν στον Περισσό ότι έχουν δεμένους όλους τους ψηφοφόρους τους. Κάποιοι θα σκεφτούν έτσι. Καλά, για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητώ, θα θυμηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ του 2010-15, αλλά θα είναι αργά πια…» καταλήγει στο άρθρο του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα