Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον σύζυγό της πως την έπιασε από το λαιμό και τη χτυπούσε μπροστά στο ανήλικο παιδί της

Σκηνές βίας από τον σύζυγό της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της (που έχει αποκτήσει από άλλο γάμο) περιέγραψε στους αστυνομικούς 47χρονη γυναίκα.

Όπως ανέφερε η 47χρονη στους αστυνομικούς, το τελευταίο βίαιο επεισόδιο φέρεται να συνέβη χθες το πρωί, στο σπίτι του ζευγαριού στο Κορακοβούνι Ηρακλείου. Ο 51 ετών σύζυγός της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την εξύβρισε, την απείλησε και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό και την χτυπούσε στον πάγκο της κουζίνας και σε διάφορα σημεία του σπιτιού, προκαλώντας

της σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 47χρονη, δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της. Παράλληλα παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα αεροβόλο, τρία κυνηγετικά όπλα, στρατιωτικό μαχαίρι και σπαθί τύπου σαμουράι, τα οποία, όπως είπε, ανήκουν στον καταγγελλόμενο

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, εξύβριση, κατοχή όπλων και ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε την έχει χτυπήσει και αποδίδοντας την καταγγελία στο γεγονός πως το ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Κατήγγειλε,irakleio, katingeile