Ιωάννα Μαλέσκου: «Αγαπητό μου σώμα σε χρειάζομαι» – Η νέα ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Ως γνωστόν γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς.

Η παρουσιάστρια, η οποία φέτος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, διανύει μια αρκετά όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή δίπλα στον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων – Δες ΕΔΩ περισσότερα για τον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουρίου η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτηση στα social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν

τις ευχές τους.

«Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Η ίδια από εκείνη την ημέρα είναι πιο χαλαρή και πλέον μπορεί να μοιράζεται όλες τις σκέψεις της με τους ακόλουθούς της.

Αυτό έκανε και το απόγευμα της Πέμπτης 12/1 που βρέθηκε στο γυμναστήριο για να κάνει πιλάτες, όπου μοιράστηκε και μια φωτογραφία από την ώρα της γυμναστικής και τη συνόδευσε γράφοντας: «Τι σκέφτομαι κατά τη διάρκεια του μαθήματος. “Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσε σε φρόντιζα και βοήθησέ με και εσύ στο εξής. Σε χρειάζομαι”».

Keywords
Τυχαία Θέματα