«My name is Nick»: Το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του «μύθου» Νίκου Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης έχει αφήσει βαριά κληρονομιά στο ελληνικό μπάσκετ και έχει συνδέσει το όνομά του με τη ραγδαία άνοδο του αθλήματος στην Ελλάδα.

Όσοι έχουν λατρέψει το φαινόμενο του ελληνικού αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν της ιστορία του μεγαλύτερου Έλληνα μπασκετμπολίστα στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «My name is Nick», που θα είναι αφιερωμένο στην καριέρα του.

Το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε 12 επεισόδια (δύο κύκλους των έξι επεισοδίων) που θα ανέβουν στη συνδρομητική πλατφόρμα «Vimeo», ενώ το πρώτο επεισόδιο

θα είναι δωρεάν για το κοινό. Tα πρώτα έξι επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα αναρτηθούν στο «Vimeo» στις 20 Ιανουαρίου ενώ τα επόμενα έξι τον Μάϊο.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ξεκίνημα του σπουδαίου αθλητή και την καριέρα του στον Άρη, τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, την οποία οδήγησε στον άθλο του 1987, αλλά και την επίδραση που έχει ο Γκάλης στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία.

Για τον Γκάλη θα μιλήσουν παλιοί συμπαίκτες, μεγάλοι αντίπαλοι και φίλοι του. Όπως οι Βαγγέλης Αλεξανδρής, Διαμαντής Σκόνδρας, Διονύσης Ανανιάδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Σωτήρης Σακελλαρίου, Πέτρος Σταμάτης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

My Name Is Nick – Η Σειρά Ντοκιμαντέρ | Επίσημο trailer ( Ελληνικά ) from Point Six // Sport animation on Vimeo.

Δείτε το τρέιλερ:

Keywords
Τυχαία Θέματα