Ιερέας Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό: «Χιλιάδες τα θαύματα» – «Ψευτοάγιος, έχω φρίξει», λέει ο Μητροπολίτης Αργολίδας

Σάλος για τα «ψευτοθαύματα» και τους «ψευτοάγιους» που κατήγγειλε ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος για τον ιερέα των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, στην Αθήνα.

Η εκκλησία των διασήμων όπως την αποκαλούν καθώς την επισκέπτονται συχνά αρκετά άτομα της showbiz μεταξύ των οποίων η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου,

η Μαρία Σολωμού, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) μπήκε στο «στόχαστρο» (και) της Ιεράς Συνόδου.

«Μα τόσες χιλιάδες θαύματα, επομένως κάτι συμβαίνει»

Ο πατέρας Δημήτριος το πρωί της Τετάρτης (22/6) αμέσως μετά τη θεία λειτουργία στους Αγίους Ισιδώρους απάντησε στα λεγόμενα του μητροπολίτη Αργολίδος λέγοντας:

«Αν ήταν ένα θαύμα θα λέγαμε… ε… Αν ήταν δύο, θα λέγαμε… ε μα τι συμβαίνει; Αν ήταν τρία, θα λέγαμε ε τι συμβαίνει. Μα τόσες χιλιάδες θαύματα, επομένως κάτι συμβαίνει».

«Μην πιστεύετε εμένα, εγώ δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας απλός παπάς. Πιστεύετε στη χάρη στου Θεού, στη χάρη του Σταυρού. Σε όλες τις εκκλησίες γίνονται θαύματα, μικρά ή μεγάλα, γίνονται καθημερινά» πρόσθεσε.



Πιστή περιγράφει το θαύμα που βίωσε

Πιστή η οποία υποστηρίζει πως βίωσε ένα θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους έδειξε στην κάμερα του Alpha το πόδι της.

Η κα Κατερίνα τόνισε πως από 10 χειρουργεία, ταλαιπωρία συνολικά 8 χρόνων και 400 φυσικοθεραπείες κατάφερε να σώσει το πόδι της όταν επισκέφτηκε την εκκλησία του Λυκαβηττού.

«Είχα δει βιντεάκια με θαύματα και ήρθα με την πατερίτσα. Ο πάτερ Δημήτριος με πλησίασε, έβαλε το χέρι του στο γόνατό μου και ένιωσα ένα κάψιμο. Μου είπε δώσε μου την πατερίτσα και μου είπε γονάτισε. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Μετά μου αποκάλυψε στο χέρι του είχε τον τίμιο Σταυρό», συμπλήρωσε η ίδια.



Keywords
Τυχαία Θέματα