Η Νάνσυ Παραδεισανού «καρφώνει» τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Αχρείαστο το σχόλιό του, η Μαρία δεν θα του το έκανε ποτέ αυτό»

Τη Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά, το TV Queen, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την ατάκα του Φώτη Σεργουλόπουλου για το λάθος της Μαρίας Μπακοδήμου στη μετάδοση της Eurovision

το 2007.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα τι ακριβώς συζητάει η Φαίη. Πολλές φορές βολεύει να «τακτοποιούμε» ανθρώπους σε ζώνες που είναι κενές. Όταν έχει να κάνει με τόσο δυνατά συμβόλαια, είναι τόσες οι λεπτομέρειες και οι παράμετροι που οτιδήποτε μπορεί να τιναχτεί στον αέρα», αναφέρει η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούλιο. Είμαι ανοιχτή στο να συζητήσω οτιδήποτε. Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Το τέλειο για μένα θα ήταν να παρουσιάσω ένα ριάλιτι», απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον η δημοσιογράφος.

«Βλέπω αποσπάσματα αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι σήμερα θέλουν να γίνουν παρουσιάστριες κοπέλες που δεν έχουν τις βασικές γνώσεις για τα καθημερινά μας. Κάτι έχει γίνει πολύ λάθος στην παιδεία. Βλέπω πολλή αμορφωσιά και αδιαβασιά, όχι μόνο στο TV Queen», σχολιάζει η Νάνσυ Παραδεισανού για το νέο reality show του ΟΡΕΝ.

«Η αμετροέπεια του Ζερόμ δεν μου άρεσε. Όσον αφορά το σχόλιο του Φώτη για τη Μαρία, αχρείαστο. Αχρείαστο όλο. Η Μαρία αυτό δεν θα του το έκανε ποτέ», απαντά κλείνοντας για το παρασκήνιο πίσω από τη φετινή Eurovision η Νάνσυ Παραδεισανού.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Νάνσυ Παραδεισανού, Φώτη Σεργουλόπουλο, Αχρείαστο, Μαρία,nansy paradeisanou, foti sergoulopoulo, achreiasto, maria