Η Ελλάδα των απουσιών που κράτησε αναμμένη την φλόγα!

Το δελτίο απουσιών ήταν γεμάτο από... βαριά χαρτιά. Σλούκας οριστικά απών. Καλάθης οριστικά απών. Γιάννης Αντετοκούνμπο οριστικά απών;

ΟΚ στον Greek Freak υπάρχει ένα ερωτηματικό, αλλά κάθε μέρα που περνάει μοιάζει αυτό το ερωτηματικό να έχει μπει για τυπικούς λόγους, αφού η περίπτωση να έχει ενεργό συμμετοχή στο Παγκόσμιο του μπάσκετ απομακρύνεται.

Σε όλες τις σοβαρές παραπάνω απουσίες βάλτε και τους πονοκεφάλους από τον Κώστα Αντετοκούνμπο και

το γεγονός ότι ο Παπαπέτρου είναι ανέτοιμος και σκεφτείτε πως… σκέφτεται ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο μπαρουτοκαπνισμένος Ομοσπονδιακός τεχνικός όμως ξέρει πως αυτά τα αυγά έχει στα χέρια του, αυτή την ομελέτα θα κάνει. Και για να λέμε την αλήθεια η χθεσινοβραδινή ομελέτα της Λιουμπλιάνας ήταν νοστιμότατη.

Το… διπλό μέσα στο «σπίτι» του Ντόντσιτς μπορεί να ήταν φιλικού χαρακτήρα, αλλά μόνο αμελητέο δεν είναι. Το αντίθετο. Μέσα στα τόσα πολλά προβλήματα, μέσα στις τόσες σημαντικές απουσίες θέλαμε και με το παραπάνω κάτι που θα κρατούσε την φλόγα ζωντανή. Αυτό συνέβη με την εμφάνιση επί σλοβένικου εδάφους.

Η Ελλάδα απέδειξε πως όταν τα… βαριά όπλα δεν μπορούν, έχει άλλα όπλα αλλά και προσωπικότητες να τραβήξουν κουπί. Αυτό έκανε ο Παπανικολάου με το μαγικό «6 στα 6» τρίποντα, αυτό έκανε ο Μήτογλου που έπαιξε λες και δεν προερχόταν από αποχή περίπου δύο ετών, αυτό έκανε και ο Γουόκαπ που στην πρώτη του εμφάνιση με την γαλανόλευκη φανέλα νομίσαμε πως μετρούσε ήδη 100 συμμετοχές στην «επίσημη αγαπημένη». Και τώρα; Τώρα προσγείωση.

Η προετοιμασία είναι ακόμη στην αρχή της, τα δυνατά φιλικά συνεχίζονται (στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή πάλι με την Σλοβενία προς τιμή του Γκάλη), μαζί συνεχίζεται και η σκληρή δουλειά. Μένουν περίπου 3 εβδομάδες ως την έναρξη του Παγκοσμίου και πολλά αλλάζουν.

Και προς το καλύτερο και προς το χειρότερο. Ενώ παράλληλα στην άκρη του μυαλού περιμένουμε και τα οριστικά μαντάτα για τον Γιάννη. Το θέμα είναι όμως ότι η καλή αρχή έγινε και ξσναλέμε το σημαντικό η φλόγα μένει αναμμένη. Έχουμε δικαίωμα στο χαμόγελο!

Keywords
Τυχαία Θέματα