Η ΑΕΚ αρέσει, νικάει και… Λιβάι!

Δείγμα θετικόν! Ακόμη ένα για την ΑΕΚ, που και σε αυτό το φιλικό με την Ουτρέχτη (νίκη με 1-0) όπως και σε όλα όσα προηγήθηκαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας βγάζει ένα άκρως... θελκτικό πρόσωπο.

Ένα πρόσωπο που κάνει τους φίλους της να αισιοδοξούν μετά την περσινή «μαύρη» χρονιά και να ελπίζουν πως την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του και με την δυναμική που θα δώσει η επιστροφή στη Νέα

Φιλαδέλφεια θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει.

Σαφώς και η ΑΕΚ δεν είναι πανέτοιμη. Σαφώς και έχει ακόμη σημαντικές ελλείψεις που περιμένει να καλύψει μεταγραφικά (ήδη έγινε η αρχή με την συμφωνία με τον Βίντα), με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει και νέους παίκτες για το τελικό μοντάρισμα.

Όμως σαφώς και τα δείγματα γραφής που δίνει ως τώρα ο τεχνικός από την Αργεντινή είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και το σημαντικότερο έχει καταφέρει να περάσει τα δικά του «θέλω» στους παίκτες του. Είναι φανερό πως γίνεται σωστή δουλειά, πως η Ένωση που βλέπουμε στα έως τώρα φιλικά έχει την ταυτότητα του προπονητή της και οι παίκτες δουλεύουν σε σωστές βάσεις.

Με τον Λιβάι Γκαρσία να ξεχωρίζει ως τώρα αφού δείχνει εκτός των όλων όσων ξέραμε ότι έχει και… ρόλο σέντερ φορ. Εκμεταλλευόμενος την απουσία του Αραούχο, ο Γκαρσία σκοράρει (το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Ουτρέχτη ήταν γκολάρα), δημιουργεί φάσεις, δείχνει να έχει σωστά τελειώματα και προφανώς κάνει τον Αλμέιδα να τρίβει τα χέρια του για τη λύση αυτή.

Η ΑΕΚ λόγω της απουσίας της από την Ευρώπη έχει και την… άπλα του χρόνου ώστε σε περίπου 1 μήνα που αρχίζει το πρωτάθλημα να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη κι αφού τις επόμενες μέρες τρέξουν και τα επόμενα μεταγραφικά. Πάντως ένα πρώτο «ταμείο» από την εικόνα της προετοιμασίας δείχνει πως στον Δικέφαλο έγινε για τα καλά μάθημα το περσινό πάθημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, … Λιβάι,aek, … livai