Η Monika σε μία συναυλία πλάι στη θάλασσα, με ελεύθερη είσοδο

Οκτώ χρόνια από την τελευταία αγγλόφωνη κυκλοφορία της και με περισσότερη όρεξη και ενέργεια από ποτέ, η Monika επιστρέφει δυναμικά και στα live αυτό το καλοκαίρι.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της «Proud Tour», έρχεται την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο «Φεστιβάλ στη Θάλασσα», στον Πολυχώρο Λιπασμάτων.

Η Monika μας προσκαλεί για πρώτη φορά στη Δραπετσώνα, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, με τη χαρακτηριστικά ψηλή καμινάδα να υψώνεται

πίσω από τη σκηνή. Εκεί μας υπόσχεται ένα cinematic pop μουσικό ταξίδι με αφετηρία το «Avatar» και σταθμούς σε πολλά τραγούδια από τον νέο της δίσκο «Proud» και τα τρία ακόμα αγγλόφωνα άλμπουμ της.

Με διάθεση να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, να δηλώσουμε «Proud», να χορέψουμε, να συνδεθούμε μαζί της ξανά, σε μια ηλεκτρισμένη βραδιά γεμάτη αγάπη, συγκίνηση, δυνατό ήχο και πολύ ρυθμό.

Μαζί της οι μουσικοί Γιώργος Καπής στην κιθάρα, Δημήτρης Τόλης στα τύμπανα, Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος στο μπάσο, Θοδωρής Πιστιόλας στα πλήκτρα, τσέλο και ακορντεόν, Άρης Ζέρβας στο τσέλο και Λητώ Αμπατζή και Κατερίνα Σούσουλα στα φωνητικά.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη.

Πηγή: athinorama.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα