Tα ζώδια του Σαββάτου 5 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 05 Αυγούστου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες μέχρι το πρωί κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η σύνοδος που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Ποσειδώνα φορτίζει την ατμόσφαιρα και δεν επιτρέπει συναισθηματικά να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα.

Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις κάνουν την εμφάνισή τους και δεν μας επιτρέπουν να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Είναι απαραίτητο να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτή δημιουργικά προσπαθώντας να ισορροπήσουμε ψυχολογικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε επιλογές που αργότερα να μετανιώσουμε.

Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις προστατεύοντας τον εαυτό μας από απογοήτευση και στενοχώρια γιατί τα λάθη είναι πιθανά και δεν θα τα συγχωρήσουμε εύκολα στον εαυτό μας.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βοηθώντας μας να ισορροπήσουμε και να βρούμε το ψυχικό σθένος που κρύβουμε μέσα μας. Αφήνουμε στο περιθώριο καθετί που μας στενοχωρεί και προσπαθούμε να λειτουργήσουμε με γνώμονα την διαίσθηση και την διεισδυτικότητα μας.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας εντελώς στην ενέργεια. Με την σελήνη στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχουμε την δυνατότητα να βγούμε από την εσωστρέφεια και για την κατήφεια και να προχωρήσουμε σε επιλογές σε όλα τα επίπεδα.

Κυριαρχούμε με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό μας και εντυπωσιάζουμε την γοητεία και το ταμπεραμέντο μας. Απαραίτητο είναι βέβαια να μετριάσουμε σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν γιατί είναι βέβαιο πως θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση έναντι των άλλων.

Ας αξιοποιήσουμε την δυναμική αποτελεσματικά προχωρώντας σε βήματα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Αισθηματικά νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να είμαστε το επίκεντρο στη ζωή του συντρόφου μας.

Θα κάνουμε τα πάντα για να τραβήξουμε την προσοχή του και να ασχοληθεί μαζί μας.

Όμως πιθανό είναι να λειτουργήσουμε εγωκεντρικά και υποκειμενικά προκαλώντας νευρικότητα και αντιπαραθέσεις.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξουμε κατανόηση στις ανάγκες του προσπαθώντας να λειτουργήσουμε ισορροπημένα ώστε να έχουμε μία σχέση που μας ικανοποιεί απόλυτα σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα