Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβιβάζει όλη την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, θα μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, Λυδία.

Η μικρή Λυδία μένει πλέον μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν, στην Αλόννησο.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου, αναφέρθηκε στις πληροφορίες που κάνουν λόγο για την μεταβίβαση της περιουσίας, επιβεβαιώνοντας το γεγονός.

«Είτε μιλάγαμε προανακριτικά είτε

μιλάγαμε κατά τη διάρκεια της δίκης, που αναμένουμε την εξέλιξη, ήταν ότι για όποια περιουσία μιλάμε, κινητή και ακίνητη, να πάνε στο παιδί. Ήδη ο ίδιος αυτοβούλως ξεκίνησε την διαδικασία. Ακόμα και για το ακίνητο που έχει αγορασθεί τότε από κοινού με την σύζυγό του, και οτιδήποτε άλλο υπάρχει, εφόσον φυσικά το αποδεχτούν οι ασκούντες της επιμέλειας του παιδιού» είπε μεταξύ άλλων.

«Όντως είναι κάποιες διαδικασίες που αφορούν στην βούληση του άλλου να τις μεταβιβάσει, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, είναι αυτός που ασκεί την επιμέλεια. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός που ασκεί την επιμέλεια είναι η μητέρα της Καρολάιν. Η αγορά του οικοπέδου ήταν από κοινού» συνέχισε.Keywords
Τυχαία Θέματα