Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώναρου για τα γενέθλια της Νέα Δημοκρατίας

Γενέθλια σήμερα για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς συμπληρώνονται 48 χρόνια από την ίδρυσή της.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος με μια σύντομη αλλά αρκετά περιεκτική ανάρτηση σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τη σημερινή ιστορική ημέρα για τη δεξιά παράταξη, υπενθυμίζοντας τη μακρά διαδρομή του και εκφράζοντας σοβαρές διαφωνίες για τη σημερινή εικόνα του κόμματος.

«Έγινα μέλος της ΝΔ πριν 46 χρόνια ακριβώς επειδή πίστευα στις αρχές + τις αξίες που διατύπωσε στην ίδρυση της ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τα κόμματα εξελίσσονται και προσαρμόζονται.

Αλλα δεν προδίδουν τον

αρχικό βηματισμό τους. Και πολύ περισσότερο δεν προδίδουν αρχές και αξίες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ε. Αντώναρος.

Εγινα μελος της ΝΔημ πριν 46 χρόνια ακριβώς επειδή πίστευα στις αρχές + τις αξίες που διατύπωσε στην ιδρυση της ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τα κόμματα εξελίσσονται και προσαρμόζονται. Αλλα δεν προδίδουν τον αρχικό βηματισμό τους. Και πολύ περισσότερο δεν προδίδουν αρχές και αξίες.

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) October 4, 2022

Σημειώνεται πως η τοποθέτηση του Ε. Αντώναρου για την 48χρονη ΝΔ έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς ο ίδιος αποτελεί ιστορικό στέλεχος της παράταξης, έχοντας διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή.

Την ίδια στιγμή είναι σε εξέλιξη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας, για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

Keywords
Τυχαία Θέματα