Γιώργος Πεταλωτής: Ανεβάζει ρυθμούς και πάει για την πρωτιά στη Ροδόπη

Ένα από τα πιο δυνατά ψηφοδέλτια έχει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Ροδόπης, εκεί όπου φιγουράρουν τα ονόματα του πρώην υπουργού Γιώργου Πεταλωτή και του νυν βουλευτή του κόμματος Ιλχάν Αχμέτ.

Ας μην ξεχνάμε πως στις προηγούμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

έλαβε ποσοστό 21,94% στη Ροδόπη το 2019 και τώρα με την προσθήκη του Γιώργου Πεταλωτή, όπως καταλαβαίνει κανείς, το ποσοστό του κόμματος ενδέχεται να θυμίζει εποχές… αυτοδυναμίας!

Σημειώνεται, πως ο Γιώργος Πεταλωτής όλο αυτό το διάστημα έχει «δουλέψει» την υποψηφιότητά του στη Ροδόπη, από όπου και κατάγεται, ενώ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή «ομάδα κρούσης», που τον στηρίζει σε κάθε βήμα του.

Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως ο «επαναπατρισμός» του Γιώργου Πεταλωτή στη Ροδόπη μετά το 2012 έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από ψηφοφόρους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

Για όσους, εξάλλου, γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Πεταλωτής πέραν του ότι ήταν στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ 2009-2011, αλλά και μετέπειτα, έχει δώσει μάχες όλα αυτά τα χρόνια για το χώρο, ενώ λόγω του χαρακτήρα του και των πολιτικών του ικανοτήτων έχει καταφέρει να έχει απήχηση όχι μόνο στους λεγόμενους «Παπανδρεϊκούς», αλλά και στις άλλες «φυλές» του ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για «πολύ ισχυρό διψήφιο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά» και- όπως λέει- «το ίδιο θα γίνει και στη Ροδόπη που έχει ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο».

«Αναγνωρίζοντας πως ο Ν. Ροδόπης είναι μία δύσκολη Περιφέρεια», υποστηρίζει πως το έχει βιώσει σε όλες τις εκλογικές του μάχες, αλλά-παράλληλα- δίνει το μήνυμα πως «μου αρέσουν τα δύσκολα».

Μαθημένος στις δύσκολες «μάχες» ο Γιώργος Πεταλωτής από τον καιρό των Μνημονίων, ετοιμάζεται να δώσει και αυτή τη «μάχη» για την πρωτιά στη Ροδόπη και όλα δείχνουν ότι θα τήν κερδίσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα