Γιώργος Κουτλής: Θέλω να κάνω τον κόσμο να προτιμήσει να δώσει 15 ευρώ για το θέατρο αντί του Netflix

Ο Γιώργος Κουτλής έγινε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα γνωστός στη θεατρική κοινότητα της Αθήνας με την παράσταση "Οι Παίκτες" και κατάφερε γρήγορα να κερδίσει μία θέση στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας.

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός σκηνοθέτης εδραίωσε την παρουσία του με το “Talk Show”, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία τη σεζόν που πέρασε, και κατάφερε να βάλει το όνομά του στα στόματα των θεατρόφιλων, οι οποίοι περιμένουν να δουν τις

επόμενες δουλειές του.

Σε λίγες μέρες ο Γιώργος Κουτλής θα παρουσιάσει την παράσταση “Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι” στην Πειραιώς 260 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών.

Ο ανερχόμενος σκηνοθέτης μίλησε στο The Caller και περιέγραψε ποιο είναι το δικό του όνειρο για το θέατρο και τα κίνητρα της δημιουργίας του, ενώ αναφέρθηκε στο τι τον ώθησε να ασχοληθεί με το ανατρεπτικό έργο του Γερμανού δραματουργού Marius von Mayenburg.

Ο Γιώργος Κουτλής μίλησε και για όσα απασχολούν όσους ασχολούνται σήμερα με το θέατρο στην Ελλάδα, τονίζοντας την έλλειψη στήριξης από την πλευρά του κράτους προς τους καλλιτέχνες. Ανέφερε δε ότι την επόμενη χρονιά ο ίδιος θα αναλάβει καλλιτεχνικός υπεύθυνος της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, με την ελπίδα να βοηθήσει στη δημιουργία υποδομών που θα αναδείξουν την καλλιτεχνική δημιουργία στη χώρα.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Κουτλής, Θέλω, Netflix,giorgos koutlis, thelo, Netflix