Γεωργία Μπίκα: Απαλλαγή του 27χρονου για τον καταγγελλόμενο βιασμό της πρότεινε η εισαγγελέας

Την απαλλαγή του 27χρονου κύριου κατηγορούμενου για τον καταγγελλόμενο από την ίδια βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, πρότεινε η εισαγγελέας.

Σημειώνεται, πως, αρχικά, η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της στη σουίτα του ξενοδοχείου, ισχυριζόμενη- μάλιστα- πως κάτι τής είχαν ρίξει στο ποτό της, κάτι που καταρρίφθηκε.

Έτσι, λοιπόν, έμεινε ένας κατηγορούμενος, ο 27χρονος γόνος πολύ γνωστής-επιχειρηματικά- οικογένειας της χώρας, την απαλλαγή του οποίου προτείνει η εισαγγελέας καθώς δεν προκύπτουν στοιχεία βιασμού.

Tι είχε καταθέσει η ίδια – Την «έκαψαν» οι μάρτυρες

Μάρτυρες κατέθεσαν ότι την είδαν να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γεωργία Μπίκα, Απαλλαγή, 27χρονου,georgia bika, apallagi, 27chronou