‘Εξαλλος ο Σχίζας: «Λένε στην Παναγιώταρου ότι εγώ έδωσα το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή»

Έξαλλος είναι ο Στάθης Σχίζας με τα δημοσιεύματα γύρω από τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο νικητής του Survivor 2022 μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που «φωτογράφιζε» την πρώην σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως την influencer που της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 270 χιλιάδες ευρώ για φοροδιαφυγή.

«Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο

για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δεν γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο», ανέφερε σχετικά ο Στάθης Σχίζας.

Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε τα σχόλια που άκουσε μετά το δημοσίευμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή) εντάξει τώρα ντροπή. Ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση, είναι απαράδεκτο, αστείο αυτό το πράγμα».

«Προέρχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες», υποστήριξε ο Στάθης Σχίζας για όσους τον κατηγόρησαν ότι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα με τη γνωστή influencer.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα