Κίνηση τώρα: Φεύγουν οι ετεροδημότες – Το αδιαχώρητο στις εξόδους της Αττικής – Ποιοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο»

Κίνηση τώρα: Ξεκίνησε η έξοδος των ετεροδημοτών, ώστε να μεταβούν στους τόπους τους για να ψηφίσουν για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Με υπομονή πρέπει να... παροπλιστούν οι οδηγοί.

Στο δρόμο για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους βρίσκονται οι εκλογείς σε όλη την πρωτεύουσα, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Συνεπώς,

η κυκλοφορία είναι εξαιρετικά αυξημένοι στις εξόδους των δύο εθνικών οδών, καθώς όλο και περισσότεροι φεύγουν από την Αθήνα για να πάνε να ψηφίσουν στον τόπο καταγωγής τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λένορμαν και καταλήγει στην Αχαρνών, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά, χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι και τα ΚΤΕΛ.

Την ίδια στιγμή, η κίνηση είναι αυξημένη και επί της Αθηνών – Κορίνθου. Μποτιλιαρισμένοι είναι και οι δρόμοι περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στους εξής δρόμους στο κέντρο της Αθήνας:

-Λ. Συγγρού (άνοδος)

-Πανεπιστημίου

-Σταδίου

-Βασ. Αμαλίας

Καθυστερήσεις 10΄-15΄στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Ελευσίνα και προς Αεροδρόμιο). https://t.co/QsNEehK6qU

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) June 23, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα