Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δώρισε μέρος αμοιβής από το Survivor στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ανανεωμένη και με εξωτικό μαύρισμα η Ευρυδίκη έφερε ένα δώρο στον παρουσιαστή και στη συνέχεια μίλησαν για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρατήρησε πως η Ευρυδίκη ήταν πάρα πολύ ήρεμη και τη ρώτησε πως συνέβαλε το Survivor σε αυτή την αλλαγή, αλλά και πώς πήρε την απόφαση να πάει.

Η ίδια απάντησε πως δεν το σκέφτηκε πολύ αφού ήταν η ίδια παραγωγή με το My Style Rocks και είχε περάσει πολύ καλά και ήξερε τους ανθρώπους.

Όσο

για το αν θα πήγαινε ξανά απάντησε:

«Ακόμη και τώρα που ξέρω πως είναι δεν θα πήγαινα ξανά, γιατί είμαι της άποψης πως τα πράγματα στη ζωή πρέπει να γίνονται one, μία μόνο φορά. Ήταν μια εμπειρία ζωής και το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ μου».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε επίσης πως είπε το «ναι» στην πρόταση του αγαπημένου της, ενώ έδωσε και τα δικά της προγνωστικά για το ποιον βλέπει στον τελικό.

Κατά τα άλλα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς, δωρίζοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας την επιβεβαίωση της κατάθεσής της, που ανέρχεται στις 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται, πως η άλλοτε παίκτρια του «My Style Rocks», κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο περίπου 3,5 μήνες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπαιρνε 3.500 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, παραμένοντας κάτι παραπάνω από 14 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, έλαβε περίπου 50.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Δώρισε, Survivor, Χαμόγελο, Παιδιού,evrydiki papadopoulou, dorise, Survivor, chamogelo, paidiou