«Play on Early Education»: Ο Γ. Γιαννούδης για το Συνέδριο όπου θα είναι το Champions League των παιδαγωγών της Εκπαίδευσης βασισμένης στο παιχνίδι

Πρόκειται για το δεύτερο Διεθνές Συνέδριο, που θα γίνει στις 27-30 Απριλίου, στην Αθήνα στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού & Καινοτομίας, το οποίο θα μεταδοθεί και διαδικτυακά για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν.

Επιστήμονες και σύνεδροι από όλο τον κόσμο θα φέρουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα στην πρωτοπορία της σύγχρονης παιδαγωγικής επιστήμης, διερευνώντας για τέσσερις ημέρες το ρόλο και τη μορφή του παιχνιδιού στο νέο κόσμο

που ανέτειλε μετά το 2020 και που αλλάζει ριζικά την εκπαίδευση.

Ο κ. Γιαννούδης μίλησε για το Διεθνές Συνέδριο στο TheCaller WEB TV και όπως είπε, εκεί θα δώσουν το «παρών» το «Champions League των παιδαγωγών της Play Based Education Παιδείας».

Ο διοργανωτής του Συνεδρίου“Play on Early Education” έκανε λόγο για μια «συμμορία παιχνιδιού» και είπε πως «δεν πρόκειται για ένα ακαδημαϊκό Συνέδριο, αλλά για καταξιωμένους ανθρώπους που έχουν με πάθος το παιχνίδι».

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Γιαννούδης θα μιλήσει και εκπρόσωπος της LEGO Play στο Συνέδριο.

Κατά τα άλλα, ο κ. Γιαννούδης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της δημόσιας εκπαίδευσης στη χώρα μας, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είναι η μεγάλη παρεμβατικότητα στο έργο των εκπαιδευτικών, με συνέπεια να μην υπάρχει ελευθερία κινήσεων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη του κ. Γιαννούδη:

Keywords
Τυχαία Θέματα