Επίθεση ΕφΣυν σε Παπαχρήστο: Βγάζει χολή το πρωτοπαλίκαρο του κουτσομπολιού των «Νέων»

Επίθεση εξαπέλυσε σήμερα η εφημερίδα των Συντακτών στα Νέα, τον αρθρογράφο Γιώργο Παπαχρήστο και τον εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε την αρθρογράφο της εφημερίδας, είναι αφ΄ενός ο τίτλος της εφημερίδας «Τα Νέα» ότι ο Αλέξη Τσίπρας εξελέγη και πάλι πρόεδρος με το «σταλινικό ποσοστό» του 99,05%, αλλά και ο υπότιτλος «αγνοείται το 0,95%».

Αναλυτικά όσα έγραψε η εφημερίδα των Συντακτών:

«Το φυσάνε

και δεν κρυώνει εκεί στο Συγγρού-Μαρινάκη επιτελείο που ο Τσίπρας βγήκε με την πλήρη υποστήριξη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν ξαμολυθεί τα λαγωνικά -σύμφωνα και με το ερώτημα της εφημερίδας- να βρουν ποιοι ήταν εκείνοι οι 0,5% που δεν τον ψήφισαν, μπας και τους πάρουν αύριο καμιά συνέντευξη στα διαλείμματα Πισπιρίγκου και λοιπών εγκλημάτων της εβδομάδας.

Τζάμπα έδωσαν εκτάκτως τον λόγο το προηγούμενο διάστημα στους διαφωνούντες του κόμματος. Αυτοί οι αθεόφοβοι πήγαν και ψήφισαν τον Τσίπρα. Τόσα ψέματα, τόσο χαμένο μελάνι για βίλες, για σκευωρίες, για διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ, για χούντα Αριστεράς, για αντεθνικά παζάρια, για αξεπέραστες κομματικές ρήξεις έγραφαν. Είναι δυνατόν να πηγαίνουν όλα στράφι κι αυτοί, και μάλιστα κυρίως οι άμυαλοι νέοι, να πηγαίνουν να ψηφίζουν Τσίπρα διπλασιάζοντας τα μέλη του;

Μη βιαστεί όμως κανείς να τους κατηγορήσει, επειδή όταν βγήκε ο Γιώργος Παπανδρέου με 1 εκατ. ψήφους μονοκούκι ζητωκραύγαζαν με άρθρα και ρεπορτάζ χωρίς χαρακτηρισμούς για “σταλινικά” ποσοστά. Τότε, βλέπετε, ακόμα διοικούσε η γάτα του Ψυχάρη τον όμιλο.

Σήμερα το φυσάνε και δεν κρυώνει που ο δικός τους αρχηγός ήταν αρχικά πίσω στην κούρσα της εκλογής προέδρου της Ν.Δ. και παρά την ολόθερμη στήριξη κοψοχολιάστηκαν μέχρι να βγει ο “αυτοδημιούργητος”.

Από την άλλη, θα πει κανείς ότι τους πιάνει και λίγο το παράπονο όταν βλέπουν ότι ο τωρινός αφέντης του Ομίλου χρειάζεται να ξοδεύει τόσο χρήμα για να εξασφαλίζει όπου πάει ζητωκραυγές, όταν αυτός ο άθλιος Τσίπρας στο τζάμπα εισέπραξε με το “σταλινικό” ποσοστό του αποδοχή, ενθουσιασμό και χαμόγελα από παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό και βγάζει χολή σήμερα το πρωτοπαλίκαρο της ενημέρωσης και του κουτσομπολιού των “Νέων”. Μέχρι και τον “πήχη” του ΠΑΣΟΚ θυμήθηκαν για να υποβαθμίσουν το αποτέλεσμα και να τεκμηριώσουν την υπεροχή του “αυτοδημιούργητου” και το… δυναμικό ρεύμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Τί να κάνουμε όμως σύντροφοι της έγκυρης προπαγάνδας; Δεν μπορεί να τα έχετε όλα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση ΕγΣυν, Παπαχρήστο, Βγάζει, Νέων,epithesi egsyn, papachristo, vgazei, neon