Ελισάβετ Μουτάφη για παιδί με τον Μάνο Νιφλή: «Το θέλουμε…»

Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στη «Real Life» και μεταξύ άλλψν μίλησε για την για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Πες μας για τον Μάνο..

«Εντάξει ο Μάνος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, δεν τον γνώρισα μικρή και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έγινε αμέσως. Ξέραμε τι θέλουμε, έγινε ακαριαία, παντρευτήκαμε και ακαριαία, είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, με καταλαβαίνει στα πιο σοβαρά πράγματα. Κατανοεί τη δουλειά μου 100%, δεν είχα ποτέ γκρίνια για οτιδήποτε.

Είτε

γιατί φεύγω περιοδεία, είτε γιατί μπορεί να κάνω μια ερωτική σκηνή. Καταλαβαίνει τα πάντα. Είναι πολύ σπάνιο αυτό που έχει ο Μάνος. Έχει μπει στη διαδικασία να καταλάβει ποια είναι η δουλειά μου, το έχει κάνει για μένα και αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ στη δική του δουλειά γιατί είναι ευφυής και αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα για να ερωτευτείς έναν άνθρωπο είναι ένα στοιχείο που κρατά τον έρωτα. Το πιστεύω απόλυτα αυτό.

Είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, εκεί δένουμε πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος πατέρας που επίσης είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Έχει υπέροχη σχέση και με τα παιδιά του και με την πρώην σύζυγό του, όπως έχω και εγώ με τη Μαρία. Αυτό για μένα λέει πάρα πολλά.

Δεν λέει “όχι” ποτέ σε τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι χειρότερος από εμένα στο να ξοδέψουμε, να περάσουμε καλά και ας μην έχουμε να φάμε την επόμενη ημέρα. Δεν είμαστε πλούσιοι, ό,τι έχουμε όμως θα το ευχαριστηθούμε».



View this post on Instagram









A post shared by Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official)

Σας απασχόλησε το θέμα ενός παιδιού;

«Υπάρχουν δύο υπέροχα κορίτσια (σ.σ. από τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή) και μια υπέροχη μαμά φυσικά, το θέλουμε και θα μείνω εκεί. Στο ότι τΟ θέλουμε και θα δείξει. Καλό είναι σε αυτά τα θέματα να μην υπάρχει ψυχαναγκασμός.. Το θέμα είναι να γίνει και να το θες και να συνεχίσει έτσι. Όχι να γίνεται ψυχαναγκασμός».



View this post on Instagram









A post shared by Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official)

Η αλήθεια είναι ότι ένα παιδί αλλάζει τη ζωή σου…

«Ακριβώς! Φαντάσου να είσαι ψυχαναγκαστικός από πριν. Θέλει ψυχραιμία, ηρεμία και θα έρθει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελισάβετ Μουτάφη, Μάνο Νιφλή, Το …,elisavet moutafi, mano nifli, to …