Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Τα πήρε» με το σχόλιο του Ατζούν στο Survivor για τον Πηλαδάκη που «στέλνει τις κοπέλες του»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» και στην Μαρία Ρουμελιώτου απάντησε-μεταξύ άλλων- για τη φράση του παραγωγού του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, που την ενόχλησε.

Ειδικότερα, πριν από λίγο καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί απευθυνόμενος στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ευχαρίστησε δημόσια τον σύντροφό

της Κώστα Πηλαδάκη λέγοντας:

«Σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει τις κοπέλες του στο παιχνίδι. Κώστα, αυτή να είναι η τελευταία. Είναι πολύ όμορφη και πρέπει να μείνεις μαζί της. Ελπίζω να μη στείλεις άλλη σε μελλοντικό “Survivor”».

Τότε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αν και με «παγωμένο» χαμόγελο, απάντησε: «Έχει καλό γούστο όμως», με τον Ατζούν ν’ ανταπαντά: «Αναμφίβολα».



«Ένιωσες άβολα με αυτό το σχόλιο;», ρώτησαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου, για να απαντήσει εκείνη:

«Ένιωσα άβολα, ναι, γιατί έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα κι ενοχλήθηκα που χρησιμοποίησε πληθυντικό. Εμένα δεν με έστειλε κάποιος. Από όσο γνωρίζω, μου έγινε πρόταση από την παραγωγή.

Και μάλιστα επέμεναν γιατί στην αρχή ήμουν αρνητική, τελευταία στιγμή το αποφάσισα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Νομίζω ότι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ατζούν, Survivor, Πηλαδάκη,eirini papadopoulou, atzoun, Survivor, piladaki