Μήνυμα-απάντηση στον Κασσελάκη από τον προσφάτως απολυθέντα διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια φράση που χρησιμοποιούσαν οι μπακάληδες της δεκαετίας του ’60 επέλεξε να απαντήσει ο προσφάτως απολυθείς διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Στην πολιτική ισχύει ό,τι και στα ομόλογα: Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές» αναφέρει στη στήλη του στην εφημερίδα Documento ο τέως διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τίτλος

που επέλεξε να χρησιμοποιήσει στη σημερινή στήλη ήταν: «Πίστωσης δεν δίδεται». Το «ξήλωμα» των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν πρόσωπα της εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την εβδομάδα που

Επόμενος στη σειρά των απολύσεων ήταν ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος στον απόηχο του συνεδρίου υπέβαλε την παραίτησή του.

Επίσης, απολύθηκε από το πόστο του ο Διονύσης Τεμπονέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και έλαβε από τις «οικονομικές υπηρεσίες» του ΣΥΡΙΖΑ όλη τη λίστα με όσους είναι τοποθετημένοι στο κόμμα σε διάφορες θέσεις και αμείβονται από την Κουμουνδούρου.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος Στέφανος τα έχει πάρει με ένα μέλος της Νεολαίας, της ομάδας Τεμπονέρα. Ο λόγος για τον Πάνο Λαμπρινίδη, που ενώ γνώριζε ότι ο Κασσελάκης θα πήγαινε στο στέκι της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ (Σπούτνικ) παραμονές του Συνεδρίου, εκείνος επιδεικτικά απουσίαζε. Και επειδή ο Στέφανος έμαθε και άλλα, μάλλον έχει πάρει τις αποφάσεις του να του δείξει την πόρτα εξόδου.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προχώρησε την Παρασκευή σε ραγδαίες αλλαγές σε κοινοβουλευτικό και κομματικό επίπεδο.

Ο Παύλος Πολάκης καθαιρέθηκε από τη θέση του συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου, και ανέλαβε ξανά τομεάρχης στον τομέα Διάφανειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μήνυμα-απάντηση, Κασσελάκη, ΣΥΡΙΖΑ,minyma-apantisi, kasselaki, syriza