Διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις με… απρόοπτα: «Τεσσάρα» της Σενεγάλης στη Βραζιλία, νέα ήττα της Γερμανίας από την Κολομβία

Στο περιθώριο των προκριματικών αγώνων για το Euro2024 και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, υπήρξαν πολλά και σπουδαία φιλικά το βράδυ της Τρίτης (20/6), με τη Σενεγάλη και την Κολομβία να προκαλούν «αίσθηση», καθώς νίκησαν με χαρακτηριστική ευκολία τις Βραζιλία και Γερμανία με 4-2 και 2-0 αντίστοιχα!

Στο «Estádio José Alvalade» της Λισσαβόνας η «σελεσάο» πέρασε ένα πολύ δύσκολο βράδυ απέναντι στους Σενεγαλέζους, που τους νίκησαν με το εμφατικό 4-2. Αν και η Βραζιλία προηγήθηκε στο 11’ με τον Πακετά, στη συνέχεια οι Αφρικανοί ήταν καταιγιστικοί.

Στο

22’ ο Χαμπίμπ Ντιλό έφερε το ματς στα ίσα, ενώ το αυτογκόλ του Μαρκίνιος στο 52’, έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σενεγάλη. Στη συνέχεια ανέλαβε… δράση ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος έκανε το 3-1 στο 55’, ενώ παρά τη μείωση του σκορ από τον Μαρκίνιος στο 58’, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις.

Η Γερμανία, οικοδέσποινα του προσεχούς EURO 2024 συνεχίζει να περνάει πολύ δύσκολο… φεγγάρι, μένοντας για τέταρτο σερί φιλικό χωρίς νίκη και σίγουρα ο Χάνσι Φλικ δεν θα πρέπει να είναι και πολύ ικανοποιημένος

Στη «Veltins Arena» η Κολομβία προηγήθηκε στο 54’ με τον Ντίας απέναντι στα… ακίνδυνα «πάντσερ» και στο 82’ ο Κουαδράδο με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Κολομβιανούς, που μετρούν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 10 τελευταία παιχνίδια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα