Χατζηγιαννάκης στο The Caller: Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει το “τσουνάμι” να έρχεται και θα πάει σε εκλογές

Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για τον πρωθυπουργό διαπιστώνει ο βουλευτής Εύβοιας και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Μιλώντας στο The Caller και την Βούλα Κεχαγιά, ο βουλευτής σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης βλέπει το “τσουνάμι” να έρχεται κάτι που οφείλεται στις πολιτικές της κυβέρνησής του, δηλαδή στο να μην λαμβάνει ουσιαστικά

μέτρα τόσο για την αναχαίτιση της ακρίβειας όσο και και για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

“Μάς έλεγαν ότι στο τέλος του 2021 όλα θα έχουν τελειώσει και ότι είναι παροδικό φαινόμενο” σχολιάζει ο βουλευτής τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός αθέτησε και τις υποσχέσεις του απέναντι στη μεσαία τάξη. Κατά τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη η μοναδική προοπτική για την Ελλάδα είναι η πολιτική αλλαγή και η συγκρότηση μίας προοδευτικής κυβέρνησης σε ένα προγραμματικό πλαίσιο ανάμεσα στις δημοκρατικές δυνάμεις που θα προκύψουν από τις εκλογές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφερόμενος στην Εύβοια τόνισε ότι δεν έχουν γίνει αντιπλημμυρικά έργα και ότι οι μελισσοκόμοι που επλήγησαν από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα