Χανιά: Τον μαχαίρωσαν έξω από μπαρ και τού έκλεψαν το αυτοκίνητο

Τα ξημερώματα της Τρίτης (23.8.2022) έξω από μπαρ στα Χανιά συνέβη ένα αιματηρό επεισόδιο όταν τρεις άνδρες πλακώθηκαν στο ξύλο, με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει έναν 37χρονο ενώ, μάλιστα, του έκλεψαν και το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, όλα έγιναν στον υπαίθριο χώρο του μπαρ των Χανίων τα ξημερώματα όταν οι τρεις άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον έναν από αυτούς να βγάζει μαχαίρι. Το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε ελαφρά ενώ οι άλλοι δύο του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Οι

δράστες της επίθεσης είναι Έλληνες και τράπηκαν σε φυγή. Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες καθώς και το αυτοκίνητο του 37χρονου θύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Ο καβγάς άρχισε από τη λεκτική επίθεση των δύο δραστών

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα έγιναν όταν ο 37χρονος πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του έξω από το μπαρ, με τους δύο δράστες να του επιτίθενται λεκτικά. Μάλιστα, τον ακολούθησαν με δικό τους αυτοκίνητο και ο 37χρονος σταμάτησε λίγα μέτρα μετά το μπαρ και τους ζήτησε το λόγο.

Τότε, ξεκίνησε ένας νέος καβγάς, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ο 37χρονος. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και μετα δύο αυτοκίνητα.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα