Μπράντον Τόμας, ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για την επίθεση

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αντικαταστάτης του Αντόνιο Τσόλακ στη γραμμή κρούσης θα πρέπει να θεωρείται ο Μπράντον Τόμας Λάμας.

Μετά τη συμφωνία με τη Ρέιντζερς για την παραχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ , ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα για αντικαταστάτη!

Όπως μετέφερε ο Ζοσέ Μπότο, μετά το τέλος του φιλικού με την Άλκμααρ, ο ΠΑΟΚ υπέγραψε

συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του «Δικεφάλου», ως ελεύθερος από τη Μάλαγα, με συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Πρόκειται για έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Αντόνιο Τσόλακ, ένας βραχύσωμος επιθετικός που αποτελεί την επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, κινούμενοι στην αναζήτησή τους προς αυτήν την κατεύθυνση!

Ο Ίβηρας στράικερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μαγιόρκα, στην οποία και ξεκίνησε την καριέρα του, αγωνιζόμενος μάλιστα στην πρώτη ομάδα από το 2012 έως το 2017 με απολογισμό 77 αγώνων, 21 γκολ και 7 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2017 πήρε μετεγγραφή για τη Ρεν, σε μία ανεπιτυχή όπως εξελίχθηκε επιλογή (12 συμμετοχές με 1 γκολ – 1 ασίστ) καθώς υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα των Γάλλων, κάτι που τον έφερε ξανά στην ιβηρική για λογαριασμό της Οσασούνα.

Με την ομάδα από την Παμπλόνα κατάφερε να προβιβαστεί στην Primera Division έχοντας μία γεμάτη σεζόν (σ.σ 2018-19) με 36 συμμετοχές και 5 τέρματα ως δανεικός ενώ αποκτήθηκε τον Μάιο του 2019 έναντι τριών εκατ. ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Χιρόνα -ωστόσο- τον Μάρτιο του ιδίου έτους είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, που τον έβγαλε νοκ άουτ μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ενδεικτικό του τραυματισμού ήταν το γεγονός ότι επέστρεψε σε δράση τον Δεκέμβρη του 2020, ως δανεικός στη Λεγανές της Segunda Division από τον Ιανουάριο του 2021 έως και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους όταν και αποχώρησε από τους Μαδριλένους.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μάλαγα στην οποία και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2022 έχοντας απολογισμό 40 συμμετοχών με 9 τέρματα και 2 ασίστ στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα