Αθηνά Οικονομάκου: Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ, έχω θέμα, λιώνω!

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» και μεταξύ άλλων προβλήθηκε ένα θέμα για τη ζωή της.

Την κουβέντα, λοιπόν, μονοπώλησαν τα παιδιά της, στα οποία παραδέχεται πως έχει τρελή αδυναμία και δηλώνει πως είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

«Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει… είναι άλλο πράγμα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου και ανέφερε- στη συνέχεια- σχετικά με την καθημερινότητά της:

«Τρέχω πολύ, είμαι πολύ οργανωτική και αυτό με έχει σώσει. Είμαι πολύ του προγράμματος, οπότε κάπως με έναν τρόπο τα συντονίζω όλα και δεν χάνω χρόνο σε άσκοπα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και τώρα και το θέατρο».

«Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ! Με τα παιδιά έχω θέμα, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, λιώνω» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός.



Keywords
Τυχαία Θέματα