Ασπρόπυργος: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο οδηγός που συνελήφθη για βιασμό

Στη σύλληψη 46χρονου οδηγού ιδιωτικού λεωφορείου προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταγγελία μιας 27χρονης για βιασμό, κατά την μεταφορά της στην εργασία της. Ο φερόμενος ως δράστης, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Το περιστατικό κατήγγειλε την περασμένη Δευτέρα η γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Ασπροπύργου αναφέροντας ότι ο 46χρονος, οδηγός λεωφορείου που μεταφέρει κάθε πρωί υπαλλήλους σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής, παρέλαβε την 27χρονη από τον σταθμό του προαστιακού στον Ασπρόπυργο, προκειμένου να τη μεταφέρει στη δουλειά της. Ο οδηγός, αλβανικής καταγωγής είπε όμως ότι δεν έχει θέση κι επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα.

Τη μετέφερε σε ερημική τοποθεσία τη θώπευσε και τη βίασε ενώ, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τηε 27χρονης την άφησε έξω από το χώρο εργασίας λέγοντας της να ξεχάσει ό,τι έγινε.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αρχικά προσήγαγαν τρία άτομα. Οι δύο εξ αυτών υπέδειξαν τον 47χρονο ως τον δράστη του βιασμού. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα