Ασπρόπυργος: «Δεν μπορούσε να συνέλθει» λένε οι γονείς του 6χρονου που κλειδώθηκε σε σχολικό

Ώρες αγωνίας έζησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής οι γονείς ενός 6χρονου μαθητή στον Ασπρόπυργο.

«Μας έψαχνε, πήρε αγκαλιά τη μητέρα του. Ήταν σαστισμένο, διψούσε, δεν είχε νερό στο μπουκάλι του. Δεν μπορούσε να συνέλθει. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Είχε γραπωθεί πάνω μου. Σε καμία μάνα να μη συμβεί. Έπρεπε η συνοδηγός να πάει μέχρι το τελευταίο κάθισμα. Να δει αν ένα παιδάκι το πήρε ο ύπνος», δήλωσε η μητέρα του, μιλώντας στο LIVE

NEWS.

Υπενθυμίζεται ότι ο 6χρονος γιος τους βρέθηκε δύο ώρες μετά το σχόλασμα κλειδωμένος στο σχολικό λεωφορείο.

Η γιαγιά του παιδιού περίμενε να παραλάβει το εγγονάκι της, αλλά τίποτα. Έτσι, κάλεσε τους γονείς του παιδιού.

Οι γονείς κάλεσαν πρώτα την αστυνομία ενώ μετά κόπων και βασάνων βρίσκουν το τηλέφωνο του οδηγού ο οποίος τους αποκρίνεται με βεβαιότητα ότι «όλα τα παιδιά έχουν κατέβει».

«Είχε μείνει τελευταίος μέσα στο λεωφορείο. Είχε κατέβει ήδη η συνοδός. Και εκεί το λεωφορείο αντί να κάνει στάση στο σπίτι μας λίγο πιο κάτω, που τον περίμενε η γιαγιά του, έκανε αναστροφή και πήρε άλλη κατεύθυνση» είπαν στην κάμερα οι γονείς του 6χρονου.

Ο 6χρονος περιέγραψε στους γονείς του με κάθε λεπτομέρεια τη διαδρομή που ακολούθησε το λεωφορείο το οποίο έφτασε μέχρι και τα διυλιστήρια.

«Λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, του είχαμε πει ότι ‘μην ανησυχείς, ό,τι και να συμβεί εγώ και η μάνα σου θα σε βρούμε’ και το είχε συγκρατήσει ο Τριαντάφυλλος».

Ο 45χρονος οδηγός και η 60χρονη συνοδός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο.

Η μητέρα είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Από την πλευρά της η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στο Live News δήλωσε: «Τα περιστατικά αυτά επαναλαμβάνονται» και η δικηγόρος τόνισε ότι «δεν δικαιολογείται στην αρχή της χρονιάς να ξεκινάμε την σχολική χρονιά με τέτοια σοκαριστικά περιστατικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα