Άρης Καβατζίκης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο πίσω από το “Last Christmas” του Στράτου Τζώρτζογλου

Μερικές από τις πλέον «μνημειώδεις» ερμηνείες τραγουδιών στην ελληνική τηλεόραση θυμήθηκε η παρέα του «Πάμε Δανάη» το πρωινό της Παρασκευής (24/5) μέσα από ένα συλλεκτικό βίντεο. Μία από αυτές ήταν φυσικά εκείνη του Στράτου Τζώρτζογλου με το «Last Christmas» στην εκπομπή «Το Πρωινό» τα Χριστούγεννα του 2014 και ο Άρης Καβατζίκης, που ήταν τότε παρών στο σκηνικό, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το… ρεσιτάλ ερμηνείας του ηθοποιού.

«Δεν

θα το ξεχάσω ποτέ. Συνήθως ο Γιώργος Λιάγκας, όταν υπήρχε ένα τέτοιο μουσικοχορευτικό, κάπως την… έκανε λίγο διακριτικά. Εγώ ταυτίζομαι σε αυτό μαζί του. Για καλή ή κακή του τύχη σε εκείνο το σκηνικό με τον Στράτο Τζώρτζογλου δεν είχε φύγει», περιγράφει ο Άρης Καβατζίκης.

«Τότε λοιπόν στο πάνελ της εκπομπής ήταν η Σάσα Σταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη κι εγώ. Με το που λέει την πρώτη νότα ο Στράτος Τζώρτζογλου, παθαίνει νευρικό κλονισμό η Μαίρη από τα γέλια, με τράνταζε από τα γέλια και έβαζε τη σκαλέτα στο πρόσωπό της για να κρυφτεί», θυμάται ο δημοσιογράφος του MEGA για το αμήχανο περιστατικό.

«Η Φαίη ένιωσε πολύ άβολα, ερχόταν και μας σκουντούσε. Δεν τη θυμάμαι ποτέ τόσο γουρλωμένη, ήθελε να μας συνετίσει, να μας συνεφέρει ή να μας πει: έξω», κατέληξε στην ιστορία του ο Άρης Καβατζίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα