Απρόοπτο στο Release Athens 2022: Ο τραγουδιστής των Bauhaus πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Release Athens 2022, που διοργανώθηκε μετά από 35 μήνες σιωπής.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε δυναμικά με τους Strawberry Pills, dEUS και The Jesus and Mary Chain, δυστυχώς όμως είχε έναν πολύ κακό επίλογο, καθώς ο Peter Murphy των Bauhaus αποχώρησε εκνευρισμένος από τη σκηνή.

Ειδικότερα, όταν τα τέσσερα αυθεντικά

μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J, ανέβηκαν στη σκηνή του Release γύρω στις 23.30 το βράδυ – έγινε πολύ γρήγορα φανερό πως υπήρχε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με τον ήχο.

Είχε προηγηθεί η εμφάνιση του δημοφιλούς βελγικού συγκροτήματος Deus και οι εμβληματικοί The Jesus and Mary Chain – όμως δυστυχώς το live δεν κύλησε ομαλά, ειδικά για τους Bauhaus, που ήταν και η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της βραδιάς.

Η φωνή του Peter Murphy κοβόταν διαρκώς κάτι που δεν παρέλειψε να αναφέρει πολλές φορές στον ηχολήπτη καθώς και να το επισημάνει σε απολογητικό τόνο προς το κοινό. Το αποτέλεσμα ήταν παρά τις επίμονες παρατηρήσεις το πρόβλημα να παραμείνει ως έχει και τελικά να εκνευριστεί πολύ ο ίδιος ο τραγουδιστής.

«Εσύ φταις γι’ αυτό»

Έτσι λίγο μετά τις 00.00 και ενώ τραγουδούσε την εξαιρετική διασκευή του Ziggy Stardust του David Bowie, πριν καν τελειώσει το τραγούδι, πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από τη σκηνή λέγοντας στο κοινό “καληνύχτα” και στον ηχολήπτη της μπάντας “this is your fault”, «εσύ φταις γι’αυτό».

Το κοινό παρατηρούσε μουδιασμένο το απότομο “φινάλε” καθώς άνοιγαν τα φώτα σηματοδοτώντας τη λήξη της βραδιάς.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απρόοπτο, Release Athens 2022, Bauhaus,aproopto, Release Athens 2022, Bauhaus