Αντριάνα Τσέτσικ: Το σοκαριστικό ατύχημα της πορνοστάρ – Έσπασε τη μέση της όταν έκανε βουτιά σε αφρολέξ

Η Αντριάνα Τσέτσικ είναι διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και έχει πάνω από 803.000 ακολούθους στην πλατφόρμα Twitch.

Πρόκειται για μια livestreaming πλατφόρμα για βιντεοπαιχνίδια, η οποία σήμερα φιλοξενεί και streams που αφορούν την μουσική, τα talk shows, τη τέχνη ακόμα και τηλεοπτικές σειρές.

Το TwitchCon είναι ένα συνέδριο για την πλατφόρμα ζωντανής μετάδοσης, το οποίο πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σαν Ντιέγκο. Το συνέδριο συγκέντρωσε τους καλύτερους streamers από όλο τον κόσμο, όμως η εκδήλωση δεν είχε αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα, η Αντριάνα Τσέτσικ είχε ένα τρομερό ατύχημα όταν έκανε βουτιά σε αφρολέξ. Η διάσημη πορνοστάρ έσπασε τη μέση της στα δύο.

Βίντεο με το ατύχημα

Σε ένα από τα βίντεο που μεταδόθηκαν ζωντανά, η Τσέτσικ πάλευε με την αντίπαλό της σε μια πλατφόρμα ύψους ενός μέτρου πάνω από τους κύβους αφρολέξ σε μονομαχία με μπαστούνι. Η πορνοστάρ επικράτησε της αντιπάλου της, αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ, καθώς μετά από λίγο σημειώθηκε ένα τραγικό ατύχημα.

Θέλοντας να πανηγυρίσει τη νίκη της, η Τσέτσικ αποφάσισε να κάνει βουτιά στο λάκκο με τα αφρολέξ. Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι ο λάκκος ήταν πολύ ρηχός, καθώς είχε βάθος μόλις τριών κύβων με ένα ελαστικό χαλί στον πυθμένα. Αυτό είχε ως συνέπεια η Τσέτσικ να χτυπήσει στο έδαφος με δύναμη και σε ένα βίντεο από το περιστατικό, φαίνεται ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Adriana Chechik (@ChechikTv) looks seriously hurt after jumping in the foampit. Looks like #TwitchCon cheaped out on the padding and amount of foam. pic.twitter.com/BRPSs1EKVI

— Clippy Chimp (@ClippyChimp) October 9, 2022

Ένας άνδρας τη ρωτά εάν είναι καλά και εκείνη του απαντά πως δεν μπορεί να σηκωθεί. Η πορνοστάρ προχώρησε σε μια σειρά από Tweets για να εξηγήσει ότι είχε σπάσει την πλάτη της σε δύο σημεία και χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση.

«Λοιπόν, έσπασα την πλάτη μου σε δύο σημεία και θα χειρουργηθώ σήμερα για να τοποθετηθεί μια ράβδος για στήριξη. Στείλτε την υποστήριξή σας. Όταν βρέχει, βρέχεσαι και εγώ σίγουρα νιώθω τη βροχή αυτή τη στιγμή».

Well, I broke my back in two places and am getting surgery to put a meter rod in for support today. Send your support. When it rains it pours and I am definitely feeling the rain right now.

— adriana chechik (@adrianachechik) October 9, 2022

Φαίνεται δε ότι μια μέρα νωρίτερα είχε προηγηθεί και τραυματισμός ενός ακόμη ατόμου στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο εκπρόσωπος της Lenovo, στο περίπτερο της οποίας φιλοξενήθηκε ο λάκκος με το αφρολέξ, δήλωσε: «Γνωρίζουμε τα περιστατικά των επισκεπτών του TwitchCon που υπέστησαν τραυματισμούς στο gladiator game στο περίπτερο της Lenovo. Ο χώρος έχει έκτοτε κλείσει για οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση, ενώ συνεργαζόμαστε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης για να εξετάσουμε τα περιστατικά».

I will never be able to trust @Twitch at another convention in my entire life.
Here’s how I dislocated my knee and sprained my ankle at their Lenovo Legion booth: pic.twitter.com/uZjfkgRyWr

— LochVaness (@loch_vaness) October 10, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα