Αγγελόπουλος για «ψευτοθαύματα» στο ναό Αγίων Ισιδώρων: «Ποιες καταγγελίες; Εδώ είχε 30.000 κόσμο τις προάλλες»

Για τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για «ψευτοθαύματα» και «ψευτοαγίους» στο ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο νικητής του Survivor 2017, που έχει εκφράσει πολλές φορές την πίστη του είπε-αρχικά- στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι «οι άνθρωποι έχουν πόνο και όπου ακούν για θαύμα θα τρέξουν. Δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά

και πολλών άλλων ιεραρχών. Δεν αναιρώ τα θαύματα αλλά μου θυμίζουν μαγεία και όχι θαύμα».

Και συνέχισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποστηρίζοντας ότι:

«Έχω δει τι έχει γίνει από χτες. Προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα. Εδώ είχε 30.000 κόσμο προχτές. Είναι στη συνείδηση του καθενός τι θα πιστέψει. Το μέρος αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα.

Ο πάτερ Δημήτριος είναι πνευματικός μου πατέρας. Είναι δικαίωμά τους να καταγγέλλουν. Μειώνουμε τους ανθρώπους που έρχονται εδώ. Δεν είναι καθόλου αστείος ο λόγος που έρχονται εδώ. Εύχομαι να μην χρειαστεί κανείς να έρθει εδώ για θαύμα».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, για το ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό:

«Υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα… Έχουν γίνει τρεις ανακρίσεις για την περίπτωση αυτή, είναι όλες καταπέλτης αλλά μπήκαν στο συρτάρι γιατί επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα…

Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια…Υπάρχει ποινική διάσταση…Γιατί η Πολιτεία επεμβαίνει σε θέματα καθαρά εκκλησιαστικά;…Πρόκειται για απάτη ολκής…Από την στιγμή που υπάρχει διαφήμιση υπάρχει αγυρτεία δεν υπάρχει αγιότητα».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγελόπουλος, Αγίων Ισιδώρων, Ποιες, Εδώ, 30 000,angelopoulos, agion isidoron, poies, edo, 30 000