Τουχτσέ Καζάζ: «Μπείτε στα ελληνικά νησιά», λέει η Τουρκάλα ηθοποιός της «Λούφας και Παραλλαγής» και πρ. σύζυγος του Σεϊταρίδη

«Λάδι στη φωτιά» της Ελληνοτουρκικής έντασης ρίχνει η άλλοτε Μις Τουρκία και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη Τουχτσέ Καζάζ (Tuğçe Kazaz στα Τούρκικα), που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του 2005.

Συγκεκριμένα, εμφανιζόμενη σε τουρκικό διαδικτυακό κανάλι  TVNET η Τουχτσέ Καζάζ τόνισε ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν στα ελληνικά

νησιά.

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη.

Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε.

Τι κάνει η Τουχτσέ Καζάζ σήμερα

Σημειώνεται, πως η Καζάζ μετά την ταινία του 2005, παντρεύτηκε τον Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη, τον οποίο και είχε γνωρίσει στα γυρίσματα της ταινίας “Λούφα και Παραλλαγή, Σειρήνες στο Αιγαίο”.

Μάλιστα για να παντρευτεί η ίδια επέλεξε να ασπαστεί τον χριστιανισμό προκειμένου ο γάμος να είναι θρησκευτικός, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς της.

Λίγα χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε με την ίδια να δηλώνει πλέον πως ήταν μεγάλο λάθος της να αλλάξει θρησκεία, αλλά και ότι παντρεύτηκε τον Γ. Σεϊταρίδη…

Τα τελευταία χρόνια η Καζάζ διατηρώντας ενεργά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργεί βίντεο και σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας στην Τουρκία που αφορούν τόσο τα ανθρώπινα δικαιώματα, την πολιτική αλλά και τις εξωτερικές υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα