Ανατροπή στην τραγωδία στα Σπάτα: «Δεν μας δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο» λέει φίλος του 22χρονου

Μια διαφορετική εκδοχή του δυστυχήματος που επέφερε τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Βρετανού τουρίστα, που διαμελίστηκε από τον έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα, έδωσε φίλος του που επέβαινε μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Τζακ Φέντον αποκεφαλίστηκε από την περιστροφική λεπίδα του ελικοπτέρου Bell 407, όταν βρέθηκε στο πίσω μέρος του.

Ο 20χρονος Τζακ Στάντον-Γκλιβς, που ήταν στο ελικόπτερο μαζί με τους φίλους του Τζέιμς Γίμπσλεϊ, 19 ετών, και τον πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου του Μπόρνμουθ, Μαξ

Σαάβατζ, 20 ετών, διέψευσε ότι ο άτυχος νέος θέλησε να βγάλει σέλφι με το κινητό του μπροστά στον έλικα.

Ο Τζακ Στάντον-Γκλιβς, του οποίου ο πατέρας είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αγγλία, δήλωσε στη Daily Mail: «Δεν μας δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν μας συνόδευσε. Το μόνο που έκαναν ήταν να μας ανοίξουν τις πόρτες.



Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου.Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι ο Τζακ μιλούσε στο τηλέφωνό του και έτρεξε πίσω στο ελικόπτερο και αυτό είναι εντελώς αναληθές. Δεν ήταν στο τηλέφωνό του και δεν ξέρω γιατί γύρισε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου».

Η μητέρα του Τζακ Φέντον, Βικτόρια, μιλώντας από το σπίτι της στο Τόνμπριτζ, στο Κεντ, είπε στη Daily Mail πως η οικογένεια είναι «συντετριμμένη» από την απώλεια του «υπέροχου αγοριού» τους.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι ο γιος της ήταν νηφάλιος και δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις.



«Του φωνάζαν stop αλλά αυτός πηγαίνε προς το ελικόπτερο» φέρεται να έχει καταθέσει αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, σύμφωνα με πραγματογνώμονα της Επιτροπής, που ερευνά το δυστύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα