Άδωνις για Παππά: Οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός θα αποσυρόταν από την ενεργό πολιτική δράση

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην ποινή δύο ετών που επιβλήθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νίκο Παππά.

Μιλώντας στα parapolitika ο Άδωνις Γεωργιάδης

ανέφερε: «Από σήμερα ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Νίκος Παππάς είναι ένοχος. Είναι ένοχος ομοφώνως για παράβαση καθήκοντος, για ένα αδίκημα ιδιαιτέρως ατιμωτικό για έναν Υπουργό. Δεκατρείς ανώτατοι δικαστές αποφάνθηκαν ότι ο κύριος Παππάς παραβίασε τον συνταγματικό του όρκο και δεν άσκησε τα καθήκοντά του με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός βρισκόταν στη θέση του σήμερα, απλώς θα αποσυρόταν από την ενεργό πολιτική δράση. Ο κύριος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να πουν ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν προϊόν πολιτικής παρέμβασης. Δηλαδή, ο κύριος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι «13 ανώτατοι δικαστές αποφάσισαν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια υπέρ της κυβερνήσεως και κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί ευθέως την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της ελληνικής δικαιοσύνης. Αυτό είναι μεγάλο συνταγματικό και πολιτειακό ζήτημα, το οποίο θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο του δημοκρατικού πολιτικού κόσμου. Η δικαιολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη Παππά είναι χειρότερη της καταδίκης αυτής καθ΄ αυτής».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άδωνις, Παππά, Οποιοσδήποτε,adonis, pappa, opoiosdipote