Αδιανόητο! Έστειλαν τη δημοτική αστυνομία στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» που προσφέρει φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη εδώ και 12 χρόνια κατεβάζει ρολά, όπως μετέδωσε ο Ant1.

Σε σχετικό ρεπορτάζ του ο Ant1 μετέδωσε ότι έγιναν καταγγελίες γειτόνων για… ρύπανση.

Στην επίσημη σελίδα στο facebook αναφέρεται σχετικά:

«Τροφιμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, απομαχους της ζωής, ηθοποιους καλιτεχνες ανδρεςς γυναίκες χωρίς καμία διάκριση πουθενά ούτε σε

θρησκεία,ούτε σε επάγγελμα,ούτε σε φύλο,ούτε σε ηληκια,ούτε σε εθνικότητα ούτε πουθενά, τσακίζουμε τον φασισμό μέσα σε οποιαδήποτε καρδιά.

Και ας γίνονται τέτοια εμείς συνεχίζουμε αλληλέγγυα.

Πριν απο 3 λεπτά ήρθε ενας υπάλληλος της Δημ. αστυνομίας του Δ. Αθηναίων για καταγγελία που έγινε από «μερικούς» γειτονιές για ρύπανση και βρώμικα στη Μ Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό, όλα καλά ο ανθρωπος μου είπε ότι είναι όλα πεντακάθαρα και ότι απλά έπρεπε να του δώσω τα στοιχεία μου για να Παρί πίσω και να αποδείξει ότι έκανε την δουλειά του μετά την καταγγελία.

Με ρώτησε βέβαια αν έχω άδεια για να μαγειρεύω, του απάντησα ότι εσυ στο Σπιτι σου όταν μαγειρεύεις έχεις άδεια; Μου απάντησε όχι τότε και εγώ δεν χρειαζωμε. Τότε του είπα να πει στους «μερικούς γείτονες» ότι επειδή μου τα έκαναν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ να έρθουν να τους δώσω μερικά λόγο πασχα και λόγο του ότι είναι και καλοί χριστιανοί και πιστεύουν στην αγάπη.

Καλή ανάσταση στο μίσος που φωλιάζει στην καρδιά σας».

Σε άλλη ανάρτηση αναφέρεται:

500 σακούλες συν 150 Τροφιμα τσουρέκια λαμπαδες και αυγά στους συνανθρώπους μας από αυτά που ΕΣΕΙΣ φερατε και δώσαμε.

Εμεις τα όνειρα μας δεν τα αφήσαμε.

Δεν απουσιάσαμε ουτε χωριστίκαμε και ας ήμασταν λιγοι στην αρχη,δεν φοβηθηκαμε, γιατί στο φως της φωτιας γνωριστηκαμε.

Στα σκοτάδια ξεχυθηκαμε απελευθερωμενοι απο τον θριαμβο του θανατου,τολμησαμε την μεγαλη εφοδο που θα εφερνε την ελευθερια μεσα απο τις πραξεις,δεν κρυφτηκαμε στον λογο της υλης,ανοιξαμε τους δικους μας δρομους στην ιστορια.Ελευθερωθηκαμε απο τον ισκιο μας και ελευθερωσαμε και οσους μας ειδαν,τον μαυρο σπορο που εβλεπαν οι αλλοι τον πηραν οι αγγελοι αλλα και οι δαιμωνες,τον πηγαν στον παραδεισο αλλα και στην κολαση, ως εκεί, που οι δούλοι του θεού έβαψαν με το αιμα των δολοφονων,των εξουσιαστων,των κλεφτων το γαλαζιο του ουρανου.
Καλη ανασταση στα θελω και στην ελευθερια άνθρωποι!!

Όποιος μπορεί αν μπορεί και θέλει εδώ
Τρ Πειραιώς δικαιούχος Αριαδνη Καρρα
GR2001715900006590144611164

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα
Αδιανόητο Έστειλαν, Ο Άλλος Άνθρωπος,adianoito esteilan, o allos anthropos