Tα ζώδια του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη

να βρεθούμε με πρόσωπα από την οικογένεια είναι εντονότερη από πότε. Η θαλπωρή και η ζεστασιά που μας προσφέρουν δημιουργούν ένα πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας που έχουμε ανάγκη στη ζωή μας.

Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας επηρεάσουν άμεσα. Πιθανό είναι να μας οδηγήσουν στην εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία για αυτό είναι προτιμότερο να έχουμε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις μας.

Η κοινωνική ζωή φθηνή και αυτό μας οδηγεί στο σπίτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σε ένα περιβάλλον το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε ενώ παράλληλα μπορούμε να το διαμορφώσουμε όπως αγαπάμε.

Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να απολαύσουμε το ρομαντισμό και το πάθος με τον άνθρωπό μας, αρκεί να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε χειριστική και εξουσιαστική συμπεριφορά που μπορεί να ενοχλήσει.

Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη μας περιουσία γιατί μόνο κερδισμένοι μπορεί να είμαστε από τις εξελίξεις.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο δίνοντας το σύνθημα για την επίλυση ζητημάτων στον χώρο της δουλειάς που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

Ενσυναίσθηση, διαίσθηση και διάθεση της λεπτομέρειας θα μας δώσουν την ευκαιρία να είμαστε αποτελεσματικοί. Ακόμα πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις που θα βοηθήσουν να επιλυθούν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος.

Το μεσημέρι σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο ανεβάζοντας το κέφι μας. Έχουμε την διάθεση να διαμορφώσουμε ένα άκρως ζεστό περιβάλλον στον προσωπικό μας χώρο, στον οποίο μπορούμε να υποδεχτούμε αγαπημένα πρόσωπα. Απολαμβάνουμε την παρέα και το κέφι που μας ανεβάζει τη διάθεση και χαιρόμαστε κάθε στιγμή μαζί τους.

Το απόγευμα το εξάγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τη Σελήνη μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε συζητήσεις με τον άνθρωπό μας που θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη καθώς υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και διάθεση να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία.

Λογική και συναίσθημα λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου,savvatou 9 septemvriou