Tα ζώδια του Σαββάτου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 06 Μαΐου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι αργά το βράδυ κάνοντας αισθητή η επιρροή της στα ζώδια

του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στον απόηχο της Σεληνιακής Έκλειψης είναι βέβαιο πως η ένταση αρχίζει να εκτονώνεται. Μας δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη ηρεμία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι ανασφάλειες έχουν εξαλειφθεί και δεν με επηρεάζουν τη σκέψη και τη συμπεριφορά μας.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να μην παρασυρθούμε από αρνητικές σκέψεις σε κινήσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσουμε γιατί το πιθανότερο είναι να επηρεαστούν καθοριστικά οικονομικές και συναισθηματικές σχέσεις.

Το τρίγωνο που σχηματίζει νωρίς το πρωί η Σελήνη με τον Άρη στον Καρκίνο μας δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε δυναμικά και να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.

Αφήνουμε πια στο περιθώριο την υπερένταση και περνάμε στη δράση προχωρώντας σε επιλογές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες ενισχύοντας τον ρομαντισμό και την ενσυναίσθηση. Δείχνουμε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και μπορούμε να διεισδύσουμε καταλυτικά στην ψυχοσύνθεση των προσώπων που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας.

Ρομαντισμός και φαντασία απογειώνουν τις προσωπικές σχέσεις και δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάθος και τον αισθησιασμό.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη βγάζοντας μας από την εσωστρέφεια και την καχυποψία. Βρίσκουμε και πάλι την αισιοδοξία που μας βοηθά να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να ατενίσουμε το μέλλον με αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο βοηθά να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον μας, επιλογές που θα είναι αναγεννησιακές και θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Διασκέδαση και θετική διάθεση φέρνουν στη ζωή μας πρόσωπα που μπορούν να απογειώσουν το συναίσθημα και να οδηγήσουν σε μία νέα ιστορία αγάπης γεμάτη περιπέτεια και έντονες στιγμές.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου,savvatou