Tα ζώδια της Τρίτης 20 Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να στραφούμε στην

οικογένεια αποζητώντας την θαλπωρή και την τρυφερότητα των οικείων μας είναι εντονότερη από πότε.

Απολαμβάνουμε τις στιγμές μαζί τους και δεν διστάζουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με έντονο τρόπο. Είναι σημαντικό να νιώσουμε πως βρισκόμαστε σε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να εκφραστούμε απελευθερωμένα χωρίς φόβους και προκαταλήψεις.

Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν κυκλοθυμία.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να συγκρουστούμε μετωπικά με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Η ήρεμη και ώριμη διαχείριση θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις και να ξεφύγουμε από συναισθηματικές εξάρσεις που δεν μας ευνοούν.

Θέματα ακίνητης περιουσίας επανέρχονται καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε αγοραπωλησίες ή την αξιοποίηση των δικών μας ακινήτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που είναι πρωτοποριακές και που δίνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Θα εκπλήξουμε τους γύρω μας με την ευφάνταστη και διορατική μας ικανότητα να επιλέγουμε το καλύτερο δυνατό για όλους. Επαγγελματικά πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες που καλό είναι να αξιοποιήσουμε αφού το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε καλύτερους οικονομικούς όρους για εμάς.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ανασφάλειες και χειριστικές συμπεριφορές αναδεικνύονται με εμφατικό τρόπο και δεν επιτρέπουν να επικρατήσει ηρεμία στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας εντός της οικογένειας που θα προσπαθήσουν να μας επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Είναι προτιμότερο να δείξουμε ψυχραιμία αποφεύγοντας να μπούμε σε σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ρήξεις που αργότερα θα μετανιώσουμε.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 20 Ιουνίου,tritis 20 iouniou