Tα ζώδια της Τετάρτης 26 Ιουλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023.

Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και φόβους και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία

μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα ζητήματα που δεν έχουμε αντιμετωπίσει, όμως τώρα είναι η στιγμή να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα προσπαθώντας να ξεπεράσουμε κάθε εσωτερική αναστάτωση που γίνεται εμπόδιο στην προσωπική μας εξέλιξη.

Οικονομικά μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε ότι αφορά συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που κεντρίζουν την προσοχή μας. Ας αξιοποιήσουμε προτάσεις που μας δίνονται γιατί το πιθανότερο είναι να λειτουργήσουν ευεργετικά για τα οικονομικά μας αλλά και την αυτοπεποίθησή μας.

Στην προσωπική μας ζωή, το πάθος κυριαρχεί καθώς απολαμβάνουμε την απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι μου. Καλό είναι όμως να αφήσουμε στο περιθώριο καχυποψία και αμφιβολίες που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Η Σελήνη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα αναδεικνύοντας εσωτερικές συγκρούσεις που δεν μας επιτρέπουν να συμβαδίσουμε με τους γύρω μας. Είναι προτιμότερο να μην μπούμε σε διαδικασία συζητήσεων με το ταίρι μας προστατεύοντας την σχέση μας από αντιδικίες που δεν έχουν καμία ουσία.

Το πρωί σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες χαρίζοντας μας αποφασιστικότητα και ψυχραιμία ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και ζητήματα. Δείχνουμε ωριμότητα και μεθοδικότητα ξεπερνώντας συναισθηματικές αναταραχές και σκαμπανεβάσματα που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με απόλυτο επαγγελματισμό και λογική.

Το μεσημέρι σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από την Παρθένο αυξάνοντας την αποδοτικότητα και το δυναμισμό. Παίρνουμε πρωτοβουλίες που μας βγάζουν από αδιέξοδα στον χώρο της δουλειάς και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο απογειώνοντας την αισιοδοξία και την θετική διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μόνο σε υπερβολικές φιλοδοξίες και αμετροεπείς συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα