Tα ζώδια της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός,

Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη για επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση είναι εντονότερη από ποτέ. Η Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο μας βοηθά να θέσουμε στόχους και να δείξουμε επιμονή και επιμονή ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη τους. Οφείλουμε όμως να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε συντηρητική αντίληψη και απόλυτη στάση που μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι κυρίως σε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο βοηθώντας μας να περάσουμε μοναδικά με πρόσωπα που μπορούν να μας στηρίξουν στον επαγγελματικό μας χώρο.

Η Σελήνη τα ξημερώματα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό αυξάνοντας την ένταση και την διάθεση να ξεσπάσουμε σε πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας. Δεν αποκλείεται να αναδειχθούν ανταγωνιστικές συμπεριφορές που δεν θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε με ορθολογικό τρόπο.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο βοηθώντας μας να λειτουργήσουμε με διορατικότητα και να καταθέσουμε μοναδικές προτάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Γεγονός είναι πως θα εντυπωσιάσουμε με τις ιδέες και τις αντιλήψεις μας και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην εξέλιξή μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο αφού δεν αποκλείεται ένα ξαφνικό μπόνους ή μιας αύξησης που δικαιούμαστε λόγω της σκληρής προσπάθειας που καταβάλλουμε.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιθύες που μας βοηθά να λειτουργήσουμε με κατανόηση απέναντι σε κάθε επαγγελματική προώθηση. Ορθολογισμός και φαντασία λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και μας βοηθούν να δείξουμε δημιουργικότητα σε κάθε δράση στον τομέα της καριέρας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς η σύνοδος της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν επιτρέπει να λειτουργήσουμε ψύχραιμα απέναντι σε παρασκήνιο και υπονομευτικές συμπεριφορές.

Καλό είναι επίσης να μην προλάβουμε εμείς σε ανάλογες κινήσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας που μας εκτιμούν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου,kyriakis 24 septemvriou