Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ντρέπομαι πραγματικά, με αυτά που βλέπω, να πω ότι δεν έχω χρόνο – Αυτοκοροϊδευόμαστε»

Στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος και αναφέρθηκε στα γυρίσματα των εκπομπών αλλά και τους περιορισμένους χρόνους.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά «είμαι πάντα έτοιμος για την σεζόν που ξεκινάει με την λογική ότι είμαι καλά στην υγεία μου.

Αυτό θέλω να πω, να είναι καλά η υγεία και να ξεκινάμε. Δόξα τω Θεώ, περάσαμε καλά το καλοκαίρι,

πήγαμε διακοπές και η δουλειά είναι να πηγαίνουμε τώρα να κάνουμε τα γυρίσματα. Έχω ξεκινήσει τον Εκατομμυριούχο, ξεκινάμε το The 2night Show… μακάρι να πάνε καλά».

«Για όλα υπάρχει χρόνος! Αυτοκοροϊδευόμαστε. Δόξα τω Θεώ και χρόνος υπάρχει και απ’ όλα. Αν κάνεις μια ωραία ρύθμιση της ημέρας για όλα υπάρχει χρόνος.

Το ζήτημα είναι πως όλα είναι εδώ στο μυαλό. Και γυμναστική υπάρχει χρόνος να κάνουμε και όλα αυτά.

Εδώ υπάρχουν γυναίκες που έχουν τρία ή τέσσερα παιδιά, δουλεύουν, γυρίζουν, βρίσκουν χρόνο για τον άνδρα τους, βρίσκουν χρόνο για τη δουλειά τους, βρίσκουν χρόνο για τα παιδιά τους. Ντρέπομαι να πω ότι δεν έχω χρόνο και δεν προλαβαίνω».

«Ντρέπομαι. Δηλαδή πραγματικά με αυτά που βλέπω, τους ανθρώπους πόσο δύσκολα περνάνε και τα καταφέρνουν, πόσες γυναίκες αλλά και άντρες εργάζονται σε δύο και τρεις δουλειές για να βγάλουν πέρα την καθημερινότητα… Ντρέπομαι να πω ότι δεν προλαβαίνω» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του ΑΝΤ1.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ντρέπομαι, – Αυτοκοροϊδευόμαστε,grigoris arnaoutoglou, ntrepomai, – aftokoroidevomaste