Tα ζώδια της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο της

καριέρας και της αυτοπραγμάτωσης έχουμε την ευκαιρία να λειτουργήσουν ορθολογικά σε επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια που μας ενδιαφέρουν.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει ενσυναίσθηση και φαντασία που μπορεί να εντυπωσιάσουν στον επαγγελματικό χώρο και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας.

Είναι βέβαιο πώς θα εκπλήξουμε τους γύρω μας με τις απόψεις και τις σκέψεις μας αφού αντιλαμβανόμαστε σε βαθύτερο επίπεδο ποιες είναι οι σωστές κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Υποστηρικτικά θα λειτουργήσουν για εμάς φιγούρες εξουσίας και ανώτερους που θα δείξουν άμεσο ενδιαφέρον για τις προτάσεις μας και δεν αποκλείεται να ενστερνιστούν κάποιες από αυτές.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι αργά το βράδυ εντείνοντας την ανάγκη να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή, τα παιδιά, δημιουργικά ενδιαφέροντα που μας κεντρίζουν την προσοχή.

Η αντίθεση που σχηματίζει μέσα στην ημέρα με τον Κρόνο από τον Υδροχόο δεν αποκλείεται να παγώσει τα συναισθήματα και τη χαρά. Πιθανό είναι να νιώσουμε πως υπάρχουν εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να εκφράσουμε ευαισθησίες και σκέψεις στην προσωπική μας ζωή ή πως το ταίρι μας απομακρύνεται και γίνεται αυστηρό απέναντί μας.

Καλό είναι να μην μπούμε σε διαδικασία σοβαρών συζητήσεων που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και αποστασιοποίηση προστατεύοντας έτσι την προσωπική μας ζωή από δύσκολες στιγμές.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε υποθέσεις που αγγίζουν τον χώρο της δουλειάς και σε καθημερινά ζητήματα. Απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός ώστε να ανταποκριθούμε στον αυξημένο φόρτο και τις υποχρεώσεις που έχουμε παραλάβει.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία τις επόμενες δυόμισι περίπου μέρες ώστε να τακτοποιήσουμε τις οποίες εκκρεμότητες μας απασχολούν και να δρομολογήσουμε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να αυξάνουν το άγχος και την υπερένταση.

Επίσης είναι επιτακτική ανάγκη να μείνουμε μακριά από επικριτικές διαθέσεις και γκρίνια που θα κουράσουν τους γύρω μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα