Survivor All Star: Κόρομι και Κατσούλης έπιασαν δυο μεγάλα σαλάχια ενώ ο Σώζων έφαγε ωμά εντόσθια σαλαχιού!

Ο Γιώργος Κόρομι και ο Σάκης Κατσούλης ψάρεψαν δύο μεγάλα σαλάχια και τα έδειχναν στην κάμερα γεμάτοι καμάρι στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής 05/02.

Ο Γιώργος Κόρομι και ο Σάκης Κατσούλης ψάρεψαν δύο μεγάλα σαλάχια και τα έδειχναν στην κάμερα γεμάτοι καμάρι στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής

05/02.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο όπου Κόρομι και Κατσούλης… περιφέρουν την ψαριά τους στην παραλία στο παρακάτω βίντεο:



Την ίδια στιγμή, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έπιασε ένα μεγάλο σαλάχι και έφαγε απευθείας, δίχως μαγείρεμα, κάποια μέρη αυτού και συγκεκριμένα τα εντόσθιά του!

«Μπλιαχ! Είσαι τρελός; Παιδί μου, τι το τρως έτσι; Πας καλά; Παιδί μου, θα πάθεις τίποτα» αντέδρασε η Στέλλα Ανδρεάδου βλέποντας τον συμπαίκτη της να το τρώει, αλλά εκείνος συνέχισε ακάθεκτος την απόλαυση του.

«Παιδιά, πάει και το δαγνώνει και το τρώει! Δεν το πιστεύω! Η εικόνα που αντίκρισα με έκανε να αηδιάσω, να σιχαθώ και ήταν λες και έβλεπα ταινία Χάνιμπαλ. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκε όλο αυτό και πως το έκανε, αηδιαστικός» ομολόγησε χαρακτηριστικά η Στέλλα Ανδρεάδου στην κάμερα του Survivor All Star.



Keywords
Τυχαία Θέματα