Tα ζώδια της Δευτέρας 31 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Έχουμε την δυνατότητα

να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά βήματα που θεωρούμε ότι μας αξίζουν. Άλλωστε όλοι μαζί η προσοχή είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας καθώς μέσα από αυτόν θεωρούμε ότι θα λάβουμε την αναγνώριση και την καταξίωση αποζητούμε.

Απαραίτητο είναι βέβαια να λειτουργήσουμε με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα σε κάθε ευθύνη και υποχρέωση που αναλαμβάνουμε.

Με καλό προγραμματισμό και μεθοδικότητα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο εντυπωσιάζοντας φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συναισθηματικό επίπεδο καθώς απομονώνουμε τα συναισθήματά μας και λειτουργούμε αποστασιοποιημένα αφήνοντας την ενσυναίσθηση στο περιθώριο.

Με αυτή την διάθεση επηρεάζεται κυρίως η προσωπική μας ζωή καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε τις πραγματικές ανάγκες του συντρόφου μας που μπορεί να νιώθει ότι είμαστε ψυχροί και άκαμπτοι στις απόψεις μας.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο και με τον Δία από τον Ταύρο σχηματίζοντας ένα μεγάλο τρίγωνο. Ξεκινάμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν και θα αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε κάθε επιλογή που μας δίνεται και μπορεί να μας εξελίξει γιατί είναι βέβαιο πως θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προσωπική ικανοποίηση αλλά και την αναγνώριση από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο βοηθώντας μας να είμαστε ευρηματικοί και να καταθέσουμε πρωτότυπες ιδέες που θα εντυπωσιάσουν φιγούρες εξουσίες και ανωτέρους.

Είναι βέβαιο πως θα εισπράξουμε τον θαυμασμό των γύρω μας λόγω των απόψεων και των επιλογών που θα καταθέσουμε και που θα βοηθήσουν να ξεφύγουμε από αδιέξοδα στον επαγγελματικό τομέα.

Η πολυπόθητη καταξίωση είναι κοντά για αυτό και δεν πρέπει να χάσουμε την οποία δυνατότητα μας δίνεται.

Πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα