Tα ζώδια της Δευτέρας 21 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα (21/08) με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Παιχνίδια εξουσίας ταλαιπωρούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Αναδεικνύεται η ανάγκη να συμπορευτούμε με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας καθώς η διάθεση να σχετιστούμε είναι εντονότερη από ποτέ.

Απαραίτητο είναι να συνδέσουμε όμως με ανθρώπους που μπορούν να κατανοήσουν τις προσωπικές μας ανάγκες χωρίς να δείξουμε υποχωρητικότητα σε όλα τα επίπεδα.

Συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε επόμενα επαγγελματικά βήματα με επιτυχημένο τρόπο. Αντιλαμβανόμαστε πώς μπορούμε να ικανοποιήσουμε τα πρόσωπα με τα οποία θέλουμε να συνεργαστούμε δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για κάτι καινούργιο που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

Στην προσωπική μας ζωή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σύντροφο ή σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας προσπαθώντας να κατακτήσει την θέση στο πλευρό μας. Η αποδοχή είναι το σημαντικό συστατικό που θα οδηγήσει στην αρμονία της προσωπικής μας ζωής καθώς είναι έντονη η διάθεση να αρέσουμε στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας.

Αδυναμίες και ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές για αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το βράδυ η Σελήνη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο κυριαρχικά παιχνίδια και χειριστικές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν εν γένει τις σχέσεις μας. Φόβοι για αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους και δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουν απρόσκοπτα.

Η ανάγκη να εξουσιάζει με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές και εκρήξεις που θα ενοχλήσουν έντονα. Είναι απαραίτητο να κατευνάσουμε τα αρνητικά συναισθήματα και να λειτουργήσουμε ορθολογικά προστατεύοντας την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή από δύσκολες στιγμές που θα μας στοιχίσουν.

Βοηθητικά θα λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση το εξάγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με την Σελήνη και θα μας δώσει την δυνατότητα να δείξουμε κατανόηση αν πραγματικά το επιθυμούμε.

Ας αφήσουμε στο περιθώριο τα αρνητικά συναισθήματα και την καχυποψία δείχνοντας εμπιστοσύνη μας σε όσους μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά νιώθουμε και μπορούν να μας προσφέρουν το μέγιστο χαρίζοντας μας την ευτυχία.

Πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα