Survivor: Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου σε τρυφερά ενσταντανέ

Λίγο πριν τον τελικό του Survivor, ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν τους τηλεθεατές για την σχέση και τους καυγάδες τους κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, δείχνει να επανασυνδέεται.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα και το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου, που αμέσως μετά την πρόσφατη επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, όχι απλά συναντήθηκαν αλλά όπως φαίνεται ξαναζωντάνεψε το ερωτικό τους ειδύλλιο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου

που έγιναν ζευγάρι, κατά τη συμμετοχή τους στο Survivor, διέψευσαν τελικά, όσους προέβλεπαν πως η σχέση τους δεν θα κρατήσει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πήγε να τη βρει στη Θεσσαλονίκη όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, όμως οι δυο τους τελικά πήγαν και μαζί διακοπές.

Ο φαρμακοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές κοινές τους φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην παραλία καθώς και τα τρυφερά τους ενσταντανέ.

Το κλίμα μεταξύ τους δείχνει ρομαντικό, με το ζευγάρι να φωτογραφίζεται αγκαλιά, ενώ δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και φιλιά δημοσίως.

Στη δε λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε: «Ποτέ μη μετανιώσεις για κάτι που σε έκανε να χαμογελάσεις».

View this post on Instagram

A post shared by Spiros Martikas (@spirosmartikas)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου,Survivor, spyros martikas, vrisiida andriotou