Survivor: Η Μαριαλένα είναι στον ημιτελικό – Έστειλε στον τάκο Πρίαμο και Μπάρτζη

Για τελευταία φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα κατάταξης και να διεκδικήσουν μια «σίγουρη» θέση στον ημιτελικό, ρίχθηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων φιναλίστ του Survivor All Star.

Στην έναρξη μάλιστα του επεισοδίου, πριν το νέο αγώνισμα κατάταξης, όλοι μαζί οι παίκτες έβαλαν φωτιά στην καλύβα ενώ πέταξαν στον αέρα τις μπαντάνες τους.

«Αυτό που αφήνω πίσω είναι πολλές δύσκολες στιγμές, που δεν θέλω καν

να θυμάμαι, αλλά και θέλω να τις θυμάμαι γιατί θα με κάνουν σίγουρα καλύτερο άνθρωπο» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης.

Οι τρεις παίκτες αγωνίστηκαν μεταξύ τους προκειμένου ο ένας να «κάψει» τις ζωές του άλλου και έπειτα  από μια πολύωρη διαδικασία, αυτή που κατόρθωσε να παραμείνει στο τέλος ζωντανή ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η κούραση ήταν τέτοια που στην τελευταία της αναμέτρηση, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας κατέρρευσε στο έδαφος με τον Σάκη Κατσούλη να σπεύδει να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί για τη μεγάλη της νίκη.

Έτσι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα βγουν, για τελευταία φορά, στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης με το τηλεοπτικό κοινό να είναι εκείνο που θα αποφασίσει ποιος από τους δυο θα αποχωρήσει στην αρχή του ημιτελικού του Survivor All Star.

Όποιος συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι εκείνος που μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο επόμενο live επεισόδιο.





Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Μαριαλένα, – Έστειλε, Πρίαμο, Μπάρτζη,Survivor, marialena, – esteile, priamo, bartzi